“Het niveau is hoog”, zegt Janse, die 21 jaar de leiding had over het gerenommeerde The Tasting Room in Franschhoek, Zuid-Afrika. “Het zijn mensen die serieus met eten bezig zijn in boor vrije tijd. Ze zijn echt verliefd op de keuken die ze gekozen hebben. Het was mooi om te zien hoe hoog het niveau was.”
In The chefs’ line Nederland, dat vanaf maandag 14 mei vier weken lang te zien is op 24Kitchen, bereiden vier thuiskokers gerechten in een keuken waar zij een grote passie voor hebben, zoals de Franse of de Japanse. Elke week start er een nieuwe groep kandidaten en staat er weer een andere keuken centraal.
De gerechten worden vervolgens ook gemaakt doorway iemand die zijn spay verdient met koken. Op de eerste dag is dat de leerlingkok, waarna de verliezende amateurkok het programma moet verlaten. In de afleveringen die volgen, valt er elke dag een thuiskok af en de overgebleven kandidaten moeten het vervolgens opnemen tegen de cook de partie, de souschef en kid container de chef-kok outpost het betreffende restaurant.
Veel kookshows
Het programma is een Nederlandse versie outpost het gelijknamige Australische programma, dat ook eerder op de kookzender te zien was en veel positieve reacties kreeg. Worden er